![]() |
Bu Sarki isimlerine dikkat - Baskı Önizleme +- Rasit Tunca - Tiryaki Board () +-- Forum: GENEL KÜLTÜR BİLGİLERİ (/forumdisplay.php?fid=10) +--- Forum: YAZARLAR BÖLÜMÜ (/forumdisplay.php?fid=246) +---- Forum: Komik Fıkralar (/forumdisplay.php?fid=254) +---- Konu Başlığı: Bu Sarki isimlerine dikkat (/showthread.php?tid=5924) |
Bu Sarki isimlerine dikkat - RasitTunca - 04-22-2019 şarkı isimlerini bu şekilde dizince güzel diyaloglar çıktı ,,, yıldız tilbe- seni o sanmıstım hande yener - üzgünüm o kadın ben degilim celik - afedersin izel - eyvallah berksan - öpüşelim mi petek dincöz- git işine kenan dogulu- bir kereden hiçbirsey olmaz gülben ergen- kandıramazsın beni çelik - benimle evlenir misin kayahan - neden olmasın gülben ergen- teşekkür ederim tan - rica ederim bomb - sen hic sevdin mi hülya avsar - sevdim tarkan - kimdi kutsi - sana ne ibrahim tatlıses - haydi söyle sezen aksu - adI bende saklI ebru gündeş - erkeksen söyle seda sayan - o kendini biliyor özcan deniz - yalvarırım ibrahim tatlıses - sabuha askin nur yengi- ay inanmıyorum ajda pekkan - o benim dunyam petek dinçöz- zevksiz sende |